Mjesečni arhivi: listopad 2014.

3. kolo – Seniorke – gostovanje u Belišću

Ovaj vikend možemo uživati u međugradskom derbiju koji se održava 19. listopada 2014. u nedjelju s početkom u 18 sati u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Belišću. Nakon dvije pobjede, naše odbojkašice imaju ukupno 6 bodova i zauzimaju prvo mjesto na ljestvici. Dođite u Belišće i u velikom broju podržite Valpovčanke u napadu na nova tri boda!

Nova tri boda seniorkama Valpovke

Nakon pobjede nad Osječankama, seniorke Valpovke lako su došle do nova tri boda pobjedivši odbojkašice Ferivija iz Višnjevca rezultatom 3:0.

Igračice Višnjevca se nisu ni snašle, a već su bile poražene. Valpovčanke su čvrsto i napadački krenule u igru i izvrsnim servisima nisu dopustile protivnicama da osvoje ni 5 bodova, set su osvojile rezultatom 25:4. Iako su prvi set brzo izgubile, igračice trenera Mazura se nisu predale, borile su se za svaku loptu no ni to nije bilo dovoljno, Valpovčanke su imale izvrsne napade, obranu i još bolje servise. Rezultatom od 25:15 završavaju drugi set. Da se nisu opustile dokazuje posljednji, treći set koji je brzo bio gotov rezultatom 25:8. Trener Nenad Petrović zadovoljan je igrom svojih igračica Valpovke i ovu sezonu očekuje nastavak takve dobre igre, ako ne i još bolje.

Ovom pobjedom, seniorke Valpova imaju ukupno 6 bodova te trenutno zauzimaju prvo mjesto u 2. A hrvatskoj odbojkaškoj ligi – istok. Drugo zauzimaju igračice Vukovara, a treće igračice Čepina.

Iduće kolo, Valpovčanke igraju protiv Belišća, susret će se održati u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Belišću, a točno vrijeme utakmice bit će objavljeno na novoj web stranici ok-valpovka.hr.

Sastavi:
OK „Valpovka“ Valpovo: Mihaela Turalija, Ana Ivić, Jelena Turalija, Dorotea Lerinc, Marija Strugačevac, Petra Bratuševac, Nevenka Kuna, Lucija Ivančević, Kristinka Sabo, Martina Gebaj, Nina Šćasni
Trener: Nenad Petrović

ŽOK „Ferivi“ Višnjevac: Matea Alšić, Magdalena Hajdek, Sara Kovačević, Lara Marinčić, Nina Bošnjak, Marija Mavretić, Josipa Mavretić, Majda Bajramović, Mateja Žulj, Marija Kovač, Anamaria Glasenhardt, Helena Hajder
Trener: Danijel Mazur

Valpovčanke sezonu u 2.ligi otvorile pobjedom

Pobjedom od 3:0 u setovima nad Agrotehnikom Osijek, naše su seniorke otvorile sezonu u 2. A hrvatskoj odbojkaškoj ligi istok.

Valpovčanke su prvi set sigurno otvorile te smirenom i koncentriranom igrom ga i privele kraju rezultatom 25:17. Drugi set je prošao još lakše, vidno nezainteresirane Osječanke pod vodstvom trenera Rukovanjskog, radile su banalne grješke koje su Valpovčanke iskoristile i za 17 minuta igre osvojile i drugi set s 25:14. Ni u trećem setu nije bilo iznenađenja, pokoji promašeni servis igračica trenera Petrovića, no ništa zabrinjavajuće i što djevojke nisu mogle nadoknaditi. Uz dobru obranu i izvrsne napade, završile su utakmicu osvojivši i treći set s 25:18.

Djevojke su pokazale dobru igru i zaslužen ulazak u viši rang natjecanja te ovom prvom pobjedom, kako kažu, dobile su motivaciju za sve nadolazeće utakmice i s veseljem ih očekuju.

Sastavi:

OK „Valpovka“ Valpovo: Mihaela Turalija, Ana Ivić, Jelena Turalija, Dorotea Lerinc, Marija Strugačevac, Petra Bratuševac, Nevenka Kuna, Lucija Ivančević, Kristinka Sabo, Martina Gebaj
Trener: Nenad Petrović

OK „Agrotehnika“ Osijek: Ivona Mršić, Mihaela Tutić, Marta Leović, Nina Krnjak, Mia Maršanji, Jelena Miljuš, Lucija Rešetar, Matea Franjić
Trener: Damir Rukovanjski